Camps

Бог Добрий, Люблячий та Вірний.

247648342 1480951822278084 8730603434694943951 nПротягом трьох днів переконувалася в цьому ще більше.

Бог дав можливість служити в таборі для дівчат-підлітків і кожен момент з ними залишив слід в моїй пам‘яті та серці.

Двадцять шість дівчат і кожна з них особлива, зі своєю історією та мріями. Надзвичайно тішить те, що через нас Бог торкається кожної з них, і ми можемо бути для них подругами та наставницями.

Під час біблійних уроків ми вивчали книгу Естер. Бог по-особливому нагадував нам про те, ким ми є в Ньому, що ми можемо і до чого кличе Він кожну з нас. Ми намагалися донести дівчатам істину про те, що труднощі є тимчасовими і Небесний Батько про все попіклується. Також Він має задум для кожної Своєї дитини і Він, як Ніхто інший, чує молитви Своїх дітей і відповідає на них. Коли ти чуєш щирі молитви дівчат під час біблійного уроку, на деякі з них відповіді довго чекати не приходиться, то розумієш що Велич Бога більша за все.

Це був дуже цінний час і наші молитви були про те, щоб у їх серцях Бог здійснював Свою роботу.

Також всі ми разом змогли подолати вершину у буквальному значенні цього слова - піднялися на гору Пікуй, висотою 1408 м. І для кожної з нас це була велика перемога.

Шлях був нелегким, але це того вартувало. Те, що ми побачили на вершині, зачаровує. Вкотре ми зрозуміли, що Бог найвизначніший дизайнер всього. Адже словами не описати красу, при вигляді якої просто захоплювало подих.

Спільні чергування на кухні, ігри, душевні розмови - все це об‘єднувало, але найважливішим є те, що центром всього цього є Бог, Який благословив нас чудовою погодою, комфортним проживанням та дуже смачною їжею.

Вдячна Богу, що можу бути дотичною до Його справи тут на землі.

Наостанок хочу залишити вірш для підбадьорення, який ми з дівчатами вивчали на уроці: «Покладіть на Нього всю вашу журбу, бо Він опікується вами!» 1 Петра 5:7