Conference

Конференція у Варшаві - 2023

Щиро дякую Господу і організаторам за дивовижну подорож!!! За неймовірних людей!!!

За нових друзів, які за короткий проміжок часу стали дуже близькими!!! Цей незабутній час назавжди залишиться в пам’яті та серці!!! Усім рясних Божих благословінь та швидкої зустрічі!!!

P.S. Саме такі зустрічі надихають нас (прийомних батьків), знову і знову відкривати своє серце і приймати в свої родини нових діток. У минулому році після літніх таборів наша сім’я поповнилась ще двома дітьми.

Марина Гуменюк, Тернопіль

 

Для нас це був по-особливому благословенний час. Безліч позитивних моментів, нові друзі, цікаві знайомства, чудове спілкування з усіма вами, натхнені проповіді і свідчення, незабутній відпочинок. Від щирого серця дякуємо Андрію за запрошення і той позитив, яким він нас надихав, дякуємо Віталію за зацікавленість в розвитку нашого служіння і за ті ідеї, які він втілює у життя батьків і дітей, подяка полякам за їх щирий прийом, особливо Генріху – за його підтримку служіння дітям сиротам і бажання розвивати цей напрямок в Польщі.

Нехай Бог благословить всіх вас, благословить Україну і благословить Польщу.

До нових зустрічей!

Юлія Карпіка, Закарпаття

Це відгуки учасниць конференції, яка відбулася 2-4 березня 2023 року у Варшаві, організованої польською благодійною організацією BACH та командою служителів «Серце для сиріт».